Tilbud

Design Line af ARNE & CARLOS – Fall Night

Original price was: 74,00 kr..Current price is: 64,00 kr..

REGIA 4-trådet Design Line af ARNE & CARLOS skaber et traditionelt “norsk” mønster i flotte farvekombinationer. Takket være effekten strikker du nemt et par flotte sokker i et behageligt og slidstærkt garn.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 03655 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Design Line af ARNE & CARLOS – strømpegarn – Fall Night

75% uld og 25% polyamid
4-trådet
Farve: 03655 – Fall Night colour
Stikkefasthed: 10 x 10 cm = 30 m x 42 p
Løbelængde: 420 meter
Vægt: 100 gram
Pind: 2-3

Kan vasker ved 40 grader skånevask.

Design Line af ARNE & CARLOS strømpegarn – Fall Night er et 4-trådet garn, der skaber et traditionelt “norsk” mønster i flotte farvekombinationer. Takket være effekten strikker du nemt et par flotte sokker i et behageligt og slidstærkt garn.

Design Line af Arne & Carlos er samme gode kvalitet som alle Regia garn: Det er formstabilt, slidstærkt og blødt. Det er desuden praktisk, da det både tåler maskinvask på skåneprogrammer op til 40 og tørretumbler ved lav temperatur.

Et nøgle strømpegarn fra Regia Design Line af Arne & Carlos på 100g er nok til et par strømper i størrelse 36-46.

Det multifarvede garn danner selv det flotte mønster – du skal ikke bekymre dig om farveskift.

Når garnet bliver strikket, danner det et fint mønster, som egner sig godt til såvel kvinder som mænd.

De norske strikkeguruer Arne & Carlos, der er kendt for deres farverige og smukke designs, har designet farverne på Regia Design Line Star Night. Regia strømpegarn er fremstillet af en praktisk blanding af uld og polyamid, der gør det både varmt og holdbart. Det er oplagt til sokker, hvor et enkelt nøgle rækker til et par op til str. 46. Regia strømpegarn er meget praktisk, da det både tåler maskinvask og tørretumbling ved lav temperatur.

10 års Regia garanti

Den 10-årige garanti gælder for alle nøgler garn i Schachenmayr REGIA serien, der bærer garantimærker på banderolen. Denne garanti er baseret på årtiers erfaring fra deres kunder og medarbejdere og på konstante tests via deres kvalitetskontrol. Schachenmayr har fuld tillid til kvaliteten af deres Regia sokkegarn og giver denne tillid til deres produkter videre til deres kunder i form af denne garanti:

“REGIA-garantibestemmelser

Garn til strikkede strømper

Du har valgt Schachenmayr REGIA, et specielt kvalitetsprodukt med over 65 års tradition og produktionserfaring. Den omhyggeligt udvalgte, specielle uldblanding garanterer Schachenmayr REGIAs unikke kvalitet. Schachenmayr REGIA har 4 fordele:
–  god formstabilitet
–  ekstremt slidstærk
–  kan maskinvaskes op til 40 ° C
–  kan maskintørres

Læs mere om Regia 10 års garanti

Læs om Arne & Carlos

Opskrifter med garn fra Arne & Carlos