Garn til strikkede strømper

Hos Sokkegarn forhandler vi kun garn af god kvalitet specielt til strikkede strømper, sokker og hjemmesko. De lækre kvalitet kan også bruges til huer, handsker, tørklæder og anden beklædning.

Vi forhandler vores egnet håndfarvet strømpegarn samt garn fra anerkendte danske leverandører.

Håndfarvet garn

Håndfarvet garn fra Sokkegarn er, som navnet siger, håndfarvet. Hver farvning laves kun i nogle få fed, så du er sikker på at få et helt unikt garn.

Håndfarvet garn fra Sokkegarn er farvet med Acid Dyes.

Acid Dyes betyder “syrefarver”. Navnet er ret misvisende, da det lyder giftigt – hvilket det ikke er. Der ikke er nogen syre i farverne. Navnet kommer af, at der bruges en mild syre til at få farverne til at binde på garnet – der er altså ikke syre i farverne. Den milde syre kan enten være lys lagereddike eller citronsyre, som blandes med vand.

Acid Dyes bruges også som professionelle silkefarver til f.eks. silketryk. Farverne er meget miljøvenlige, ikke-ætsende og uden tungmetaller og de anbefales af tøjindustrien, som de mest miljøvenlige farver til tekstiler.

Farverne holder ved vask og brug.

 

Schachenmayr

Schachenmayr har fremstillet garn til håndstrikning og inspireret generationer siden 1822. Deres designs og høje kvalitet af garn sikrer såvel begyndere som garvede strikkere et godt og holdbart resultat af deres arbejde.

Regia garn til strikkede strømper

Schachenmayr REGIA er et af verdens førende mærke inden for sokkegarn. Siden 1949 har de leveret sokkegarn af højeste kvalitet i innovative designs.

De er især kendt for deres multifarvede garn, hvor mønsteret udviklet sig helt af sig selv uden, at du skal bekymre dig om at strikke med flere tråde, farveskift og avancerede mønstre.

Schachenmayr REGIA udvikler løbende nye designs i samarbejde med anerkendte designere som f.eks. Arne & Carlos.

Regia giver 10 års garanti

Den 10-årige garanti gælder for alle nøgler garn i Schachenmayr REGIA serien, der bærer garantimærker på banderolen. Denne garanti er baseret på årtiers erfaring fra deres kunder og medarbejdere og på konstante tests via deres kvalitetskontrol. Schachenmayr har fuld tillid til kvaliteten af deres Regia sokkegarn og giver denne tillid til deres produkter videre til deres kunder i form af denne garanti:

“REGIA-garantibestemmelser

 

Du har valgt Schachenmayr REGIA, et specielt kvalitetsprodukt med over 65 års tradition og produktionserfaring. Den omhyggeligt udvalgte, specielle uldblanding garanterer Schachenmayr REGIAs unikke kvalitet. Schachenmayr REGIA har 4 fordele:
–  god formstabilitet
–  ekstremt slidstærk
–  kan maskinvaskes op til 40 ° C
–  kan maskintørres

Schachenmayr REGIA vil opfylde alle krav til kvalitet efter køb, efter vask og efter brug – eller vi erstatter det med nyt REGIA-garn. Hvis du nogensinde skulle have indtryk af, at REGIA ikke opfylder kvalitetsstandarderne, vil du modtage en gratis erstatning (farve alt efter tilgængelighed). Længden af denne garanti er 10 år, begyndende ved køb af sokkegarnet, og gældende i hele verden. Hverken garantirettighederne for forbrugeren som følge af salgsaftalen med sælgeren eller købeloven begrænset af denne garanti.”

Ved reklamation skal købskvittering samt banderolen fremvises.

Hjertegarn – garn til strikkede strømper

Hjertegarn er en familieejet dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1926 i Odense af Carl Bremer, i 1992 blev den solgt og flyttet til Jylland samme år, hvor den stadig har til huse.

Hjertegarn er Danmarks største leverandør af kvalitetsgarn til strikning og hækling. De har et bredt udvalgt af garn i mange forskellige kvaliteter. Her hos Sokkegarn har vi valgt kun at have fokus på deres sokkegarn.

Du finder bl.a. andet Aloe Sockwool, der er et super lækkert og blødt strømpegarn, som fås i flotte farver og mønstre. Garnet er behandlet med Aloa Vera, så hvis du har sart eller tør hud, er Aloe Sockwool fra Hjertegarn et godt valg.

Ragg fra Hjertegarn er tyk strømpegarn, som strikkes på pind 4½ eller 5. Garnet er af uld og nylon, der gør det slidstærkt til sokker, men er også velegnet trøjer, huer, tæpper osv.

Incawool er superlækkert uldgarn fra Hjertegarn. Inca uld garn er særdeles velegnet til strik og filtning af hjemmesko. Det giver en tyk og varm sutsko, som samtidig er slidstærk. 

Permin

Produkterne fra Carl J. Permin A/S bliver markedsført over hele verden under varemærket Permin of Copenhagen – Danish Art Needlework.
 
Carl J. Permin A/S startede i 1854 i København. Gennem årene har firmaet udviklet sig til til et at de førende firmaer indenfor håndarbejde.
 
Carl J. Permin A/S har datterselskaber i Sverige, Norge, Benelux og Tyskland.
 
Sokkegarn forhandler Selma håndfarvet garn fra Permin – fremstillet specielt til strik af sokker. Garnet er farvet med naturlige farver og Oeko-Tex standard 100 certificeret.