Sokkegarn af høj kvalitet til strik af sokker

Har du strikket strømper i årevis, eller er du novice og skal i gang med dit første par, så kig her og find lige netop det garn, som passer til dit projekt.

Uanset om du er til et ensfarvet, klassisk og stilrent look eller et mere spraglet og unikt look på din strømper, så har jeg garnet til dig. Jeg  forhandler nemlig både ensfarvet og flerfarvet garn, så du kan få lige præcis det udtryk, du ønsker. Alle typer garn er af høj kvalitet, så dine sokker holder til daglig brug, nemt kan vaskes i maskine og samtidig holder faconen. Det fortjener dit arbejde.

Her i min shop finder du kun garn af høj kvalitet og som er fremstillet specielt til strik af sokker.

 

Bag Sokkegarn

Jeg hedder Merete og står bag profilen Sokkegarn.

Jeg håndfarver garn og nyder den langsomme proces med opbinding af garn, iblødsætning, blanding af farver, farvning, vask og tørring og til sidst snoning til færdige fed, hvor man kan se det endelige resultat.

Hver farvning laver jeg typisk kun i 4-6 fed, så du er sikker på at få et helt unikt garn.

Jeg anbefaler derfor, at du altid sørger for at købe nok garn til dit projekt på samme tid for at være sikker på at undgå farveforskelle. Mine farvninger bliver som oftest hurtigt udsolgt, så det er ikke sikkert, at du kan købe et fed mere, når du står og mangler lige det sidste 😉

Med mine farveteknikker prøver jeg at minimere pooling, men jeg anbefaler alligevel altid at skifte imellem to forskellige fed – især på lange lige stykker, som på f.eks. en sweater.

 

Miljøvenlig Pakning

Sokkegarn støtter Miljøvenlig Pakning ved at bestillingerne så vidt muligt bliver sendt i papkasser, som allerede er brugte og ellers ville bære blevet kasseret. Hvis jeg ikke lige kan finde en kasse i passende størrelse, bruger jeg forsendelseslposer, der er fremstillet af 70% genbrugsplast, som stammer fra affaldet i produktionen af andre produkter. Dette affald samles op og ender som forsendelsesposer. Poserne kan med fordel efter brug genanvendes. I Danmark brænder vi langt det meste affald, som ikke bliver sorteret af forbrugeren. Plasten indgår her som brændsel for vores fjernvarme osv.

Jeg sparer på papiret ved ikke at vedlægge faktura kopi, følgeseddel m.m.

Læs mere om Miljøvenlig Pakning her: www.miljoevenlig-pakning.dk