ARNE & CARLOS strømpegarn – farve Kollen

78,00 kr.

Arne & Carlos strømpegarn farve Kollen – REGIA PAIRFECT -gør det utroligt nemt at strikke to identiske mønstrede sokker fra ét garnnøgle.

Det er ganske enkelt: Den gule starttråd markerer begyndelsen af hver sok. Klip den gule starttråd af og begynd at strikke den første sok. Når den første sok er færdig, skal du trække garnet af til den næste gule starttråd. Klip den gule tråd af og strik derefter den anden sok – og du har to helt identiske sokker. 1 nøgle garn rækker til ét par sokker.

Det multifarvede garn danner selv det flotte mønster – du skal ikke bekymre dig om farveskift.

Ikke på lager

Beskrivelse

Arne & Carlos strømpegarn – farve Kollen

75% uld og 25% polyamid
4-trådet
Farve: 09095 – Kollen color
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 30 m x 42 p
Løbelængde: 420 meter
Vægt: 100 gram
Pind: 2-3

Kan vaskes ved 40 grader skånevask og tørretumbles ved lav temperatur.

 

Læs om Arne & Carlos

Opskrifter med garn fra Arne & Carlos

 

Arne & Carlos strømpegarn farve Kollen fra Regia Pairfect  er et printet garn, der indeholder nuancer af naturens farver. Når garnet bliver strikket, danner det et fint mønster, som egner sig godt til såvel kvinder som mænd.

Regia Pairfect af Arne & Carlos sokkegarn er perfekt til dig, der gerne vil strikke et par helt ens sokker. Navnet på garnet er tænkt ud fra det engleske ord ‘perfekt par’ – for hvis man følger vejledningen, får man et par helt ens strømper. Strømperne strikkes med trådenden fra midten af nøglet, der er markeret med gult og let at finde. Den gule tråd klippes af og du starter med at strikker derfra. Når den første strømpe er færdig, fortsætter du fra midten af nøglet. Træk garnet frem til der igen kommer en gul stribe garn. Den klipper du af og starter på den næste strømpe. På den måde bliver mønstret i strømperne helt ens.

Regia Pairfect af Arne & Carlos er samme gode kvalitet som alle Regia garn: Det er formstabilt, slidstærkt og blødt. Det er desuden praktisk, da det både tåler maskinvask på skåneprogrammer op til 40 og tørretumbler ved lav temperatur.

Et nøgle strømpegarn fra Regia Pairfect af Arne & Carlos på 100g er nok til et par strømper i størrelse 36-46.

Det multifarvede garn danner selv det flotte mønster – du skal ikke bekymre dig om farveskift.

Du kunne også være interesseret i...