Tilbud

Aloe Sockwool – farve 435

48,00 kr.

Aloe Sockwool fra Hjertegarn er et super lækkert og blødt strømpegarn, som fås i flotte farver og mønstre. Garnet er behandlet med Aloe Vera, så hvis du har sart eller tør hud, er Aloe Sockwool fra Hjertegarn et godt valg.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 435 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Aloe Sockwool sokkegarn – farve 435

75% Wool superwash / 25% Polyamid

Farve: 435 – grå

Vægt: 100 gram

Pinde: 2½ – 3

Strikkefasthed: 30 m = 10 cm

Løbelængde: ca. 420 meter

Vask: uldvask 30-40º

 

Aloe Sockwool sokkegarn – farve 435 – fra Hjertegarn er et super lækkert og blødt strømpegarn, som fås i flotte farver og mønstre. Garnet er behandlet med Aloe Vera, så hvis du har sart eller tør hud, er Aloe Sockwool fra Hjertegarn et godt valg.

Garnet fås i flere flotte naturfarver samt som multifarvet strømpegarn.

Aloe Sockwool fra Hjertegarn er også velegnet til strik af huer, tørklæder, bluser samt strik til baby, da det er utroligt blødt.

Aloe Sockwool fra Hjertegarn – farve 435 (lysegrå) er i en flot lys grå farve, som passer flot sammen med de andre farver i naturskalaen fra garn serien. Farven minder om strandsand og er flot sammen med f.eks. den mørkeblå eller mørkebrune farve i Aloe Sockwool serien. Farven 435 – lysegrå – kan anvendes både af mænd og kvinder. Sammen med naturfarver som brun, sort, hvid og blå kan den grå farve give et smukt samspil i farverne på dine hjemmestrikkede strømper.

 

Besøg Hjertegarns hjemmeside her.

Find mønster til strikkede strømper med Aloe Sockwool fra Hjertegarn.