Tilbud

Aloe Sockwool sokkegarn – farve 5030

Original price was: 50,00 kr..Current price is: 42,00 kr..

Aloe Sockwool fra Hjertegarn er et super lækkert og blødt strømpegarn som fås i flotte farver og mønstre. Garnet er behandlet med Aloe Vera, så hvis du har sart eller tør hud, er Aloe Sockwool fra Hjertegarn et godt valg.

Ikke på lager

Beskrivelse

Aloe Sockwool sokkegarn – farve 5030

75% superwash uld / 25% Polyamid

Vægt: 100 gram

Pinde: 2½ – 3

Strikkefasthed: 30 m

Løbelængde: ca. 420 meter

Vask: uldvask 30-40º

 

Aloe Sockwool sokkegarn er behandlet med Aloe Vera, så hvis du har sart eller tør hud, er Aloe Sockwool fra Hjertegarn et godt valg.

Garnet fås i flere flotte naturfarver samt som multifarvet strømpegarn.

Aloe Sockwool fra Hjertegarn er også velegnet til strik af huer, tørklæder, bluser samt strik til børn og baby, da det er utroligt blødt.

Aloe Sockwool sokkegarn – farve 5030 (sort/hvid multiprint) er i en flot sort/hvide farve, som passer flot sammen med de andre farver i naturskalaen fra garn serien. Farven er salt/peber og er flot sammen med f.eks. den mørkeblå eller mørkebrune farve i Aloe Sockwool serien. Farven 5030 – kan anvendes både af mænd og kvinder. Sammen med de andre naturfarver som brun og blå kan den sort/hvide farve give et smukt samspil i farverne på dine hjemmestrikkede strømper.

Besøg Hjertegarns hjemmeside her.

Find mønster til strikkede strømper med Aloe Sockwool fra Hjertegarn.

 

Til superwash behandlede garner må der ALDRIG bruges skyllemiddel, da garnet vil miste sin naturlige elasticitet og kan vokse.

Når du vasker mørke farver, så husk altid at vaske dem separat da de kan indeholde overskudsfarve som kan misfarve lyse farver.