Sokkegarn af høj kvalitet til strik af sokker

Har du strikket strømper i årevis, eller er du novice og skal i gang med dit første par, så kig her og find lige netop det garn, som passer til dit projekt.

Uanset om du er til et ensfarvet, klassisk og stilrent look eller et mere spraglet og unikt look på din strømper, så har vi garnet til dig. Vi forhandler nemlig både ensfarvet og flerfarvet garn, så du kan få lige præcis det udtryk, du ønsker. Alle typer garn er af høj kvalitet, så dine sokker holder til daglig brug, nemt kan vaskes i maskine og samtidig holder faconen. Det fortjener dit arbejde.

Her i vores shop finder du kun garn af høj kvalitet og som er fremstillet specielt til strik af sokker.

Miljøvenlig Pakning

Sokkegarn støtter Miljøvenlig Pakning ved at anvende forsendelsesposer, som er fremstillet af 70% genbrugsplast, som stammer fra affaldet i produktionen af andre produkter. Dette affald samles op og ender som forsendelsesposer. Poserne kan med fordel efter brug genanvendes. I Danmark brænder vi langt det meste affald, som ikke bliver sorteret af forbrugeren. Plasten indgår her som brændsel for vores fjernvarme osv.

Vores pakketape er fremstillet i papir, og deraf mere miljøvenligt end traditionel akryl tape. Limen er fremstillet af naturlig gummi.

Vi sparer på papiret ved kun at vedlægge den nødvendige følgeseddel.

Læs mere om Miljøvenlig Pakning her: www.miljoevenlig-pakning.dk

close
Håndfarvet strømpegarn med sølv glimmer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få gode rabatter og nyheder på mail.